Lärare och DJ:s

       

Tango Lärare

      
       
Chicho & Juana
  

 Mariano "Chicho" Frumboli &
 Juana Sepulveda

 En presentation är nästan överflödig. Detta är världens mest eftertraktade tangopar. Vart de än i världen åker flockas  tangofans för att få njuta av deras subtila, musikaliska, eleganta, kreativa och underbara tango. Deras sätt att dansa måste bara upplevas, det är mycket svårt att sätta ord på vad de skapar varje gång de går upp på dansgolvet.
Chico tillhörde ryggraden av Tangocamp de första 6 åren och det är nu 6 år sedan han var på Tangocamp. Vi är mycket stolta och glad över att honom, nu med sin fantastiska danspartner Juana, tillbaka med oss på Tangocamp.

De kommer att ge ett 14 timmar intensivt seminarium. De kommer även att undervisa på avancerad nivå.

 

 

 

 


       
  
      
  Carlitos & Noelia
  

 Carlos Espinoza &
Noelia Hurtado


 

Noelia och Carlos började arbeta tillsammans under 2011 och är idag kanske ett av de mest kända och omtyckta danspar bland tangueros över hela världen! Genom att kombinera tidigare erfarenheter har de utvecklat en omisskännlig stil, präglad av dess ursprung, milonguero stilen.

Noelia Hurtado har dansat i över 10 år . Med hennes tidigare partner Pablo Rodriguez studerade hon intensivt med maestros Carlos Perez och Rosa Forte med vilka de lärt sig grunderna i den välkända Villa Urquiza stilen. De fortsatte att lära lära både från bästa representanter för moderna historia tango liksom de berömda gamla milongueros. Under 2006 ökade de till berömmelse efter att ha blivit världsmästare i Tango Salon . Efter en fantastisk 8 år lång karriär, bestämde de sig för att gå skilda vägar under 2011 och snart började Noelia att arbeta med Carlitos .

Carlitos Espinoza har dansat under de senaste arton åren i Argentina och Chile . En av Carlito första tangolärare var Carlos Malone och Sergio Natario, som lärde honom vikten av promenader . År 1998 började Carlitos undervisa i Argentina och Chile och 2001 i Europa. Ordet spred sig snabbt och sedan 2004 har han instruerat i Europa nästan heltid. Hittills har han instruerat på över 100 festivaler och workshops i Europa och Sydamerika.

   
       
 Pino Dangiola & Gilda Stillbäck
  

 Pino Dangiola &
 Gilda Stillbäck


Pino and Gilda bildade tangopar 2012. Sedan dess har mycket hänt. De är mycket omtyckta och inbjudna till många festivaler runt om Europa. Detta blir deras tredje framträdande på Tangocamp!

   
       
       

 DJ:S

      
       
 
  

Luca Lamberti, Italy

Luca´s style of DJ has been very appreciated around the world. His spiritually selections of cortinas and perfect selected
tandas brings him around the world. He DJ:s in more than 20 festivals per year. Luca lives in Roma, Italy where he is an
active part of the tango community. Luca has been part of the Tangocamp team for years now and we are glad to have him.

   
       
 Pino Dangiola
  

Pino Dangiola, Sverige

Pino har djat sedan 1994 och var troligtvis den första som startade med cortinas i Sverige. Han har drivit sin egen milonga i snart 20 år och haft sin egen tango klubb Club Tango. Pino spelar på många festivaler och maratons runt om Sverige och Europa.
Pino är även hus dj på Milonga Grammofon som sker varje tisdag i Stockholm. 

   
       

  
   
       
Brian Falk
  

Brian Falk, Danmark

Brian från Danmark är en rutinerad dj som spelat vid flera tillfällen på Tangocamp. Han har sin egen festival och spelar regelbundet i Århus där han är en av förgrundspersonerna inom tangoscenen.

   
       
 Michael Karatsioris, Greece

Michael Karatsioris, Greece

Michael är en ung och duktig dansare som älskar att dja. Han har varit med på Tangocamp många gånger som både deltagare, staff och denna gång som dj för första gången.